Певецът и продуцент обясни, че ще изчака още 2-3 години

...
Певецът и продуцент обясни, че ще изчака още 2-3 години
Коментари Харесай

Галин не бърза с бебе, гледа си кариерата

Певецът и продуцент изясни, че ще изчака още 2-3 години пред да се замисли за собствен правоприемник. Явно той не се е взел поука от колежката си Камелия, която стана майка за първи път, трансферирала 50-те, като бе принудена да осинови момченце.

" Давам доста от силата си за професионалното си развиване и към този момент ще е там ориентирана. Отделно в наши времена човек живее доста по-динамично, а детето несъмнено е нещо, което много ти трансформира всекидневието. А аз към този момент си го одобрявам по този начин подредено. Мисля за това, само че не ми е на дневен ред ", изясни фолкаджията.
Реклама
Добричлията е единствено на 32 години, тъй че в действителност има време пред себе си, още повече, че той държи отдалеченост от многочислените си фенки-жени и движи единствено в компанията на своите певици. Въпреки че в никакъв случай не е бил засичан с обичана, Галин изясни, че сърцето му било разрушено преди време, без да даде повече детайлности за обекта на възприятията си.

" Едно " Сбогом " преди няколко години. Тогава усетих какво е в действителност да ти е тежко от казани думи ", признава Галин за най-тежката дума, която някой му е казвал в живота му.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР