Певецът Ед Шийрън записа специално послание за феновете си от

...
Певецът Ед Шийрън записа специално послание за феновете си от
Коментари Харесай

Ед Шийрън със специален видеопоздрав за феновете си от България

Певецът Ед Шийрън записа особено обръщение за почитателите си от България.

" Здравей, България! Ще бъда при вас на стадион " Васил Левски " през лятото на 2024 година Това ще бъде първото ми шоу в България и нямам самообладание! Посетете edsheeran.com за повече информация. Ще се забележим там! ", споделя музикантът във видеото.

В петък стана ясно, чеЕдШийрънще има концерт на стадион „ Васил Левски “ на 31 август 2024 година. Събитието е част от турнето„ + - = ÷ x “ Mathematicsв Азия и Европа, оповестяват уредниците отFest Team.Билетите за концертавлизат в публична продажба на 26 октомври, четвъртък.

Предстоящата обиколка на двата континента е първа от 2019 година насам, а европейските концерти са продължение на миналогодишната му аудиенция на Стария континент.

„ Новините идват директно следсупер сполучливото му турне в Съединени американски щати, къдетоЕдпостави голям брой върхове по посещаемост, в това число – на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси, като на последния – актьорът направи връх по най-голяма посещаемост на концерт в Съединени американски щати заедин ден в историята “, описват отFest Team.

Само през тази година Шийрън издаде два албума - " - " (Subtract)иAutumn Variations, като и двата доближиха до №1 в целия свят. И двата албума, резултат от работата на артиста с Аарон Деснър от The National, получиха извънредно положителни мнения от рецензията и публиката.

Първият концерт е на 27 януари в Осака,Япония. СледватТайван, Тайланд, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Филипините, Индия, Полша, Унгария, Чехия, Литва, Хърватия, Сърбия, Румъния, Бахрейн, Дубай, Кипър, Малта и Тенерифе.

Съорганизатор на концерта у нас еAEG– компания, която работи в музикалната и развлекателната промишленост на пет континента. Среднейните фестивали и многодневни музикални събития са Coachella Valley Music & Arts Festival, New Orleans Jazz & Heritage Festival, British Summer Time at Hyde Park, Stagecoach, Hangout Festival, Electric Forest, Rock En Seine и All Points East. Компанията промотира турнета на реализатори като Джъстин Бийбър, Blackpink, Кени Чесни, Селин Дион, Елтън Джон, Карол Джи, Пол Маккартни, Кейти Пери, The Rolling Stones,ЕдШийрън, Тейлър Суифт.

Ед Шийрън е роден в Хебдън Бридж, Западен Йоркшър, и израства във Фремлингъм, Съфолк. През 2008 година се реалокира в Лондон, с цел да развива музикална кариера. През 2011 година пуска без значение EP „ No. 5 Collaborations Project “, което магнетизира вниманието на Елтън Джон и Джейми Фокс. Следва контракт с Asulym Records.

Популярността на Шийрън в чужбина се натрупва от 2012 година нататък. В Съединени американски щати взима присъединяване в четвъртия студиен албум на Тейлър Суифт – Red – и написа песни за Уан Дайрекшън. The A Team е номинирана за „ Песен на годината “ на церемонията по връчване на премиите Грами през 2013 година и извършва песента там в дует с Елтън Джон.

Музикантът е споделял, че при започване на кариерата му, когато не могъл да откри място за нощувка, се е налагало да спи в паркове или в метрото. Имало е нощи, в които не е имал пари за храна, и постоянно е бил на ръба да се откаже. Но не го е направил.

В Лондон той свири в дребни зали, продуцира повече лична музика, издава албуми, взе участие в прослушвания и сътрудничи с артисти, които среща по пътя си. Само през 2009 година взе участие допълнително от 300 концерта. Още забавни обстоятелства за звездата прочетете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР