PEUGEOT увеличи и разнообрази възможностите за персонализация на новото поколение

...
PEUGEOT увеличи и разнообрази възможностите за персонализация на новото поколение
Коментари Харесай

3D принтирани аксесоари за новото PEUGEOT 308

PEUGEOT усили и разнообрази опциите за персонализация на новото потомство 308 с въвеждането на алтернатива за поръчка на 3D принтирани аксесоари за интериора на автомобила.

Новото предложение на френската марка е налично през магазина PEUGEOT LIFESTYLE и предлага опция за поръчка на 3D принтирани полимерни аксесоари, включително държач за очила, кенчета и мобилен телефон.

От PEUGEOT разясняват, че технология за 3D принтиране се употребява за първи път когато става въпрос за автомобилни аксесоари и дава обещание огромен капацитет за цялата промишленост. По време на създаването на всеки един от детайлите, от френската марка са се ръководели от желанието си да предложат на потребителите артикули, които са приятни на досег, леки, само че солидни, и лесни за приложимост.

За постигането на горните си цели, от PEUGEOT са създали специфичен нов полимер за 3D принтиране, който предлага три съществени предимства- здрав, еластичен и елементарен за формоване, висока скорост за направа и точност на крайния артикул.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР