PEUGEOT демонстрира своя преход към хибридни и електрически автомобили на

...
PEUGEOT демонстрира своя преход към хибридни и електрически автомобили на
Коментари Харесай

PEUGEOT на Автомобилен салон София 2022

PEUGEOT показва своя преход към хибридни и електрически коли на Автомобилен салон София 2022. Първият модел на марката с новата емблема - хибридният 308, и комби версията 308 SW ще са главен акцент на марката в границите на салона. Втората хибридна оригиналност идва в лицето на новия 508 PSE. Освен това посетителите ще могат да видят електрическите модели е-208 и e-2008 SUV, както и обновените 3008 SUV и 5008 SUV.

PEUGEOT проектира себе си в ерата на енергийния преход и електрификацията, и води посетителите към визията си за бъдещето с хибридни и електрически коли и колела.

Общо 7 автомобила ще бъдат изложени на щанда на PEUGEOT в зала 4 на Интер Експо Център от 3 до 12 юни - новите Peugeot 308 и 308 SW в хибридна версия, спортния седан 508 PSE с хибридно задвижване, електрическите е-208, и е-2008 SUV, Peugeot 3008 SUV и 7-местният SUV Peugeot 5008.

Новият PEUGEOT 308 е първият модел с новата емблема на марката и се отличава с дръзновен и характерен дизайн. Той се предлага с избор сред три мотора: хибриден, бензинов или дизелов. Новият PEUGEOT 308 съдържа ново, невиждано потомство на PEUGEOT i-Cockpit® с високо ситуиран, смесен инструментален панел и редица системи в помощ на лидера от по-високите сегменти. Свръхсвързан с помощта на функционалността Mirror Screen и свързаната TomTom® Traffic навигация, новият PEUGEOT 308 съдържа и най-новото потомство от системи в помощ на лидера - на най-високото равнище в своя сегмент, с новата система Drive Assist, която проправя пътя към полуавтономното шофиране. Във разновидността комби багажното пространство е задоволително, с цел да побере всичко, от което имате потребност, за удобно и нехайно пътешестване.

PEUGEOT e-208 предлага компактни размери, незабравим дизайн и стимулиращо наслаждение при шофиране с помощта на 100% електрически мотор с мощ 100 kW (136 к.с.) и 260 Nm въртящ миг (наличен от 0 км/ч) за незабавни реакции.

Peugeot е-2008 се отличава с нови чувства в 100% електрически режим 345 км пробег и елементарно шофиране с по-малко трептения. Бързо ускоряване, с помощта на мигновеното предаване на въртящия миг и беззвучен мотор са единствено част от множеството преимущества на този SUV. С него ще се наслаждавате на свободата да паркирате в града без ограничавания

Спортният седан Peugeot 508 PSE също ще бъде показан на щанда на марката. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 е впечатляващ със снижения състезателен контур на модела и вратите без рамки. Той съставлява съвършено комбиниране на спортна осанка, изключителна динамичност на бензинов мотор с два електромотора и деловитост, осигурявайки обилно пространство за пасажерите и огромен, леснодостъпен багажник.

Носител на над 65 интернационалните награди от лансирането си досега фейслифтът на Peugeot 3008 SUV има ново лице, съответстващо на новата визия на марката, спиращ дъха интериорен дизайн и носи още по-въодушевяващо чувство при шофиране. Всичко това е подкрепено от боеприпас от системи за помощ при шофиране и икономични мотори.

Рестилизираният SUV PEUGEOT 5008 се вписва напълно в концепцията на Peugeot за неповторим SUV – съвременен и впечатляващ автомобил със 7 пълноценни места и мощен въодушевяващ дизайн, осигуряващ същинско наслаждение от шофирането и новаторско високо софтуерно съоръжение. С огромните си колела, високия пътен луфт и необятната си диря, той предлага на пасажерите всичко от което се нуждаят за удобно пътешестване на дълги дистанции.

Специални условия ще съпътстват покупката на всеки автомобил PEUGEOT в границите на Автомобилен салон София. Всеки искащ да закупи автомобил ще може да го направи с минимални първични разноски и спомагателна отстъпка. По време на ревюто гражданска отговорност, каско и ще бъдат подарък за първата година, а клиентите ще имат избор от коли на склад. На разположение за тестване ще бъдат новият PEUGEOT 308, PEUGEOT e-208, PEUGEOT e-2008 и SUV PEUGEOT 3008.

PEUGEOT е единственият производител, предлагащ световна подвижност на 2, 3 или 4 колела. Щандът на марката ще показа най-новите нововъведения на PEUGEOT Cycles и PEUGEOT Motocycles.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР