Петя Панева от отбора на Галена е големият победител в

...
Петя Панева от отбора на Галена е големият победител в
Коментари Харесай

Петя Панева е големият победител в осмия сезон на "Гласът на България"

Петя Панева от тима на Галена е огромният победител в осмия сезон на " Гласът на България ". Това е успех и за поп-фолк дивата, която е треньор за първа година в музикалното шоу.

" Много благодаря на цяла България, която гласоподава българското да завоюва! Много благодаря! Обичам ви! ", бяха първите думи на Петя секунди откакто завоюва купата " Гласът на България ".

Финалът протече в три стадия. В първия Петя показа " Катерино моме " в дует с Деси Добрева.

Във втория стадий участниците извършиха наново най-хубавото си осъществяване от началото на сезона. Петя Панева бе избрала това да бъде " Аврам Зорница думаше " – националната ария, с която тя откри " Кастингите на мрачно " и завоюва сърцата на треньорите и феновете. Изпълнението й се радва на близо 2 млн. гледания в формалния YouTube канал на " Гласът на България ".

Странджанската национална ария " Калиманко Денко " изпя победителката в последния стадий на финала довечера. Оригиналното осъществяване е на Янка Рупкина.



Треньорът Галена се оказа същински оракул. Преди дни поп-фолк сензацията разгласява фотография от крос борбите със своите двама финалисти – Петя Панева и Георги Костадинов. Описанието към фрагмента изрично гласеше: " Аз съм уверена, че огромният победител е на тази фотография! ".



Петя Панева ще бъде специфичен посетител на следващия ден в предаването " Тази заран " по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР