Петя Николова, жената на бившия гард на Галеви - Васил

...
Петя Николова, жената на бившия гард на Галеви - Васил
Коментари Харесай

Освободиха жената на Каплата

Петя Николова, дамата на някогашния гард на Галеви - Васил Капланов-Каплата, е освободена от ареста, откакто е била разпитана, оповестяват дупнишки медии, представени от Българското национално радио.

В петък следобяд тя беше отведена за разпит при спецоперацията в Дупница, обвързвана с издирването на изчезналия Янек Миланов, който е в неопределеност от 31 юли.

Според мнения в града Николова е отказала да бъде изследвана с полиграф. Смята се, че точно тя е причина за спора сред двамата мъже. Самият Васил Капланов е под домакински арест по обвиняване, че непозволено е съхранявал арсенал - 115 патрона. При спецоперацията в Дупница с изключение на Николова са арестувани и Кристин Гиздов, Иван Момчилов и Анжело Момчилов. Не е ясно дали те имат връзка с следствието по изгубването на Янек Миланов.

Полицията в Дупница, регионалната дирекция в Кюстендил, районната прокуратура в Дупница и окръжната в Кюстендил не разясняват изгубването и издирването на Янек Миланов. Дупничани си спомнят, че преди време и с братя Галеви не са се занимавали локалната полиция и правораздавателни органи, а обвиняванията са повдигнати от София.

Покрай случая " Янек Миланов " още веднъж се зародиха мнения за идни оставки и смени на полицейски шефове в града, добавя БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР