Петя Жекова e новият мениджър „Маркетинг за България, Хърватия и

...
Петя Жекова e новият мениджър „Маркетинг за България, Хърватия и
Коментари Харесай

Петя Жекова заема позицията маркетинг мениджър за България, Хърватия и Словения на Sanofi Pasteur

Петя Жекова e новият управител „ Маркетинг " за България, Хърватия и Словения на подразделението за ваксини Sanofi Pasteur на фармацевтичната компания Sanofi.

Тя ще дава отговор за създаването на тригодишните стратегически и оперативни бизнес проекти в трите страните в сходство с цялостния проект на компанията на база оценка на потребностите на пазара и потребителите. В нейните отговорности влизат още създаването и осъществяването на маркетингови тактики, годишни бизнес проекти и оценка на пазарната обстановка във всяка страна.

Петя Жекова се причислява към екипа на Sanofi Pasteur през 2011 година като управител „ Маркетинг и продажби " за България. Само за няколко години с нейното интензивно подпомагане компанията доближи едни от най-високите равнища на продажби в последните години. През 2017 година сполучливо вкара на пазара новата четиривалентна ваксина срещу грип.

Петя Жекова е магистър по стопанска система и здравен мениджмънт. Работи във фармацевтичната промишленост в региона на имунизациите повече от 10 години.

За Sanofi
Sanofi е световна биофармацевтична компания, отдадена да оказва помощ на хората при здравословни провокации. Чрез имунизациите си ние предпазваме от болести, предоставяме новаторски лекувания, с цел да победим болката и понижим страданията. Ние сме по едно и също време до хората, страдащи от редки болести, както и до милионите пациенти с дългогодишни хронични болести.

С повече от 100 000 чиновници в 100 страни Sanofi трансформира научните нововъведения в здравни решения по света.

Компанията заема пето място по продажби в България и 4-то място измежду новаторските компании в страната. Структурата на Sanofi включва пет световни бизнес посоки: „ Диабет и сърдечно-съдови болести ", „ Лекарства Обща медицина и бързоразвиващи се пазари ", „ Sanofi Genzyme ", „ Sanofi Pasteur " и „ Лекарства без лекарско наставление ".

В България Sanofi се стреми да увеличи качеството на живот на българите, осигурявайки достъп до новаторски здравни лечения и предлагайки диверсифицирано портфолио от фармацевтични артикули.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР