Петя Дикова командори мъжа си Илиян Любомиров като малко дете.

...
Петя Дикова командори мъжа си Илиян Любомиров като малко дете.
Коментари Харесай

Петя Дикова сложи мъжа си под чехъл, а той удоволствие се оставял да го водят за носа

Петя Дикова командори мъжа си Илиян Любомиров като малко дете. Поетът, който от понеделник е ко-водещ в „ На кафе ”, не смее да гъкне в наличието на обичаната си. Тя е съумяла да го постави под толкоз тежък чехъл, че той не може даже да си пусне тв приемника на програмата, която му е забавна, научи HotArena.  

Проблемът с малкия екран е, че Илиян работи в Нова, а Петя – в конкурентната Би Ти Ви. Заради професионалните си отговорности той трябвало да гледа излъчвания като „ ВИП Брадър ” и сериала „ Откраднат живот ”, които съвсем всеки ден се разискват при Гала. Петя обаче изпадала в потрес от мисълта, че в личния ѝ дом може да върви рейтингова стратегия на конкуренцията. Затова настойчиво криела отдалеченото. „ Най-демонстративно си пусна „ Алф ”, до момента в който вървеше „ ВИП Брадър ”, оплака се самият Илиян пред Гала. 

Вместо да се кара с половинката си, той се помирявал с нейните прищевки и ѝ вървял по гайдата, единствено и единствено да има мир у дома. Така било освен с малкия екран, само че и с всичко останало във връзката им. Любомиров не се тормозил, че зад тила му го назовават „ чехлю ”. Смятал, че дълг на мъжа е да кара жена си да се усеща добре, по тази причина на драго сърце се оставял да го водят за носа, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР