Петя Буюклиева отново прави фурор с кулинарен майсторлък в Черешката

...
Петя Буюклиева отново прави фурор с кулинарен майсторлък в Черешката
Коментари Харесай

Петя Буюклиева сипе огън и жупел в „Черешката“: Писна ми

Петя Буюклиева още веднъж прави възторг с кулинарен мурафет в „ Черешката на тортата “, където обаче този път гостите успяха да я извадят от равновесие. Жената Глас, както дефинират певицата от години, се развихри освен с черпака, само че и словесно.

Причина за крайните страсти на изпълнителката се оказа подозрение в непочтеност от страна на домакина Людмил Хаджисотиров-Удо, който предложи десерт по домашна рецепта на София Лорен.

Петя изрази съмнение дали точно баскетболният треньор стои зад приготвянето на италианския десерт и не се поколеба да добави, че в случай че Удо може да готви по този начин, то той ще бъде сигурно най-желания мъж на планетата.

Нещо повече – с цел да удостовери думите си, певицата изиска да види фотоси по какъв начин Хаджисотиров е приготвил десерта собственоръчно, както споделя – и без помощници. И се оказа права! Хаджисотиров призна, че е прелял своята сила в майката на жена си, която подготвила вкусотията.

В този миг лимита на търпението на Петя падна и тя съобщи: „ Много добре знам какво желая, само че не желая да го споделям, тъй като ми писна от хора, които оказват помощ, и най-сетне отново същото ще стане. И тъй като го виждам, че по този начин ще стане, сега се нервирам. Писва ми от вътрешната страна, тъй като не виждам смисъл аз да си скъсам з да сготвям, да има такъв напън, а накрая не е почтено “.

Страстите, в последна сметка, бяха потушени от домакина, който на изпроводяк връчи на гостите си истински дарове. Успя да развълнува прелестно и Петя, връчвайки и статуетка с баскетболна топка, на която е гравирано името й.

В знак на признателност певицаат прегърна и разцелува Удо, само че въпреки всичко сподели обективност при оценките си. Така баскетболният експерт не съумя да вземе максимума, макар че останалите трима посетители оцениха положените от него старания с по 10 точки.

Междувременно Петя Буюклиева анонсира вечерта, в която тя ще бъде хазаин по следния начин във фейсбук профила си:

„ Скъпи другари, не пропускайте на следващия ден от 20.00 часа да гледате моята вечер в „ Черешката на Тортата “. Обещава да бъде незабравимо. Направих 7-часов маратон на готвене онлайн по време на фотосите, получих доста обич от гостите си, в този момент остава да забележим какво е инсталирано и какво позиционирано… При всички положения ще се забавлявате доста!!! “/show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР