Петя Аврамова: До момента са продадени над 1,195 млн. е-винетки

...
Петя Аврамова: До момента са продадени над 1,195 млн. е-винетки
Коментари Харесай

Петя Аврамова: До момента са продадени над 1,195 млн. е-винетки за 92 млн. лв.

Петя Аврамова: До момента са продадени над 1,195 млн. е-винетки за 92 млн. лева
До момента са продадени над 1,195 млн. е-винетки за 92 млн. лв., разгласи пред публицисти министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По данни на министерството електронна винетка може да бъде закупена от водачите на леки и тежкотоварни коли в над 5 хиляди точки в цялата страна.

„ Има 440 хиляди лева повече доходи от стартирането в продажба на електронните винетки, в съпоставяне със същия интервал на предходната година “, регистрира още министър Аврамова.

В връзка плануваното за идващия петък обсъждане в Народното събрание, за което настояха от Българска социалистическа партия, министърът посочи: „ Дори се веселя, че ще има такова обсъждане, тъй като желая да разкажем всичко, което е направено досега за въвеждане на електронната система за таксуване. Ще срещнем всички народни представители и обществеността. Благодарна съм на Българска социалистическа партия, тъй като това ще бъде част от нашата разяснителна акция за дейностите, които се правят за новата система за електронно таксуване на база време и изминато разстояние “, добави още министър Аврамова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР