Петте трупа в къщата открил 12-годишният Антонио, който бил приятел

...
Петте трупа в къщата открил 12-годишният Антонио, който бил приятел
Коментари Харесай

Още една загадъчна версия за трагедията в Нови Искър: Георги си тръгнал разтревожен от дежурство в болницата, защото...

Петте натрупа в къщата разкрил 12-годишният Антонио, който бил другар на Нанси и гаджето ѝ Боби. Момчето ги търсело от два дни, само че откакто никой не му вдигал телефона, през вчерашния ден следобяд решило да отиде на място в къщата им. Щом отворило вратата, изпаднало в потрес и почнало да плаче. Там видяло разстреляни таткото Неделчо, бабата, Нанси, Боби и 20-годишния Георги.

Пред вратата на къщата било разстреляно и кучето на фамилията.

„ Антонио почнал да плаче и незабавно се обадил на тел. 112. Разказал е какво е видял. След това тук пристигна полиция. Георги работи като санитар в лудницата, има мотор с панер и доста обича да поправя скутерите на всички деца в квартала, споделя дребният Виктор, представен от в. „ Телеграф “.

Георги бил дежурен в нощта на 31-ви против 1-ви в лудницата в Курило, където бил санитар. Той неведнъж опитвал да се свърже с майка си по телефона, само че не съумял и го пуснали да отиде да види какво става. Тъй като къщата им е близо, Георги разпитал съседите дали са видели майка му Кети. Те споделили, че я забелязали да разхожда кучето, само че нищо повече, от този момент изчезнали. Какво е станало по-късно, никой не знае, защото не са останали живи членове на фамилията.

44-годишната Кети Кюхова беше оповестена нощес за търсене от Министерство на вътрешните работи. По неофициална информация е допустимо Кети да е избила фамилията и да е избягала, написа " Телеграф ". Има възможност обаче различен да е протегнал ръка на семейството. А тази заран плъзна и версията, че към този момент е открит натрупа на Кети.

Хора от Гниляне споделиха, че фамилията пристигнало преди към две години и купило къщата. Съседи споделиха, че Нанси била в 12-и клас, а гаджето ѝ Боби бил на 20 години. Те имат доста фотоси във фейсбук и за никого не е загадка тяхната обич.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР