Петстотин ястия, повече от хиляда гости и многомилионен бюджет -

...
Петстотин ястия, повече от хиляда гости и многомилионен бюджет -
Коментари Харесай

Най-богатият в Индия жени сина си: Частен концерт на Риана, Зукърбърг и Гейтс гости

Петстотин ястия, повече от хиляда посетители и многомилионен бюджет - по този начин синът на най-богатия човек в Азия е отпразнувал идната си женитба.

Тридневната чудатост на Анант Амбани и бъдещата му брачна половинка Радхика Мърчант събра един до друг боливудски звезди, софтуерни милиардери, спортни суперзвезди и даже дъщерята на Доналд Тръмп, Иванка и нейното семейство.

Събитието завладя публиката в Индия и в чужбина, която се наслаждаваше на всеки подробност от празненството в курорта на татко му Мукеш Амбани в град Джамнагар, Гуджарат.

Партито за идната женитба е било толкоз грандиозно, че локалното летище получило краткотраен статут на интернационално - летищните управляващи оповестиха, че близо 130 полета са пристигнали за събитието измежду които основателите на " Майкрософт " и Фейсбук Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.

Гостите са имали избор от над 500 ястия, основани от стотици готвачи от цялостен ​​свят. За събитието са наети и фризьори, гримьори и стилисти, които да оказват помощ на гостите да се приготвят за провеждащите се тематични празненства, които са били деликатно изложени в график от девет страници.

Черешката на тортата е бил частният концерт на поп звездата Риана в Индия, за което съгласно слуховете й е платено 7 милиона $ кеш.

Сега всички погледи са ориентирани към сватбата на милиардерския правоприемник, която би трябвало да се организира в Мумбай през юли. Нов хиндуистки храмов комплекс се построява особено за сватбата и по-късно ще бъде отворен за обществеността, предава Българска телеграфна агенция.

Анант Амбани е най-малкият наследник на най-богатия човек в Азия, Мукеш Амбани, чието положение се прави оценка на 117 милиарда $, съгласно Forbes.

28-годишният мъж работи като шеф в енергиен бизнес, ръководен от Reliance, индийския конгломерат, учреден от неговия дядо. Глас бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР