Петстотин деца получиха досега подаръци от националната благотворителна инициатива "Коледа

...
Петстотин деца получиха досега подаръци от националната благотворителна инициатива "Коледа
Коментари Харесай

500 деца получиха подаръци от благотворителната инициатива "Коледа за всяко дете"

Петстотин деца получиха до момента дарове от националната благотворителна самодейност "Коледа за всяко дете ", проведена от Националното съдружие на сираците в България, оповестиха уредниците.

Стартът на дарителската акция е дал националният представител от ГЕРБ Владислав Николов, който е взел участие с персонални дарения за обезпечаване на дарове.

На предколедния празник в Пордим са зарадвани деца в неравностойно обществено състояние от Згалево, Тотлебен и Пордим. Заедно с тях са получили пакети с дарове и деца, които са от фамилна среда. Инициативата на сдружението на сираците е подкрепена от певицата Деси Добрева, DJ Paffi, младия реализатор Деско, децата от учебно заведение "Св. св. Кирил и Методий " в Пордим, които са изпълнили шопско хоро и копаница на градския площад.

Радост за децата са провокирали плевенските мотористи, които са раздали подаръците в костюми на Дядо Коледа. Следващата дарителска акция по линия на националната самодейност "Коледа за всяко дете " ще бъде на 5 декември за деца в неравностойно обществено състояние, настанени в обществени институции в Плевен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР