Петото поколение на модела също стартира с MINI с 3

...
Петото поколение на модела също стартира с MINI с 3
Коментари Харесай

Изцяло електрическо и за максимална радост от шофирането: Новото MINI с 3 врати на сняг и лед

Петото потомство на модела също започва с MINI с 3 порти. В момента новия модел на “оригинала ” минава през тестванията за динамичност на ръководството в зимния пейзаж на Лапландия

Новото семейство на MINI прави загряващи обиколки – и това става най-добре на лед и сняг в лютия мраз на Полярния кръг. В момента новото MINI минава през проби за динамичност на ръководството в зимния тестови център на BMW Group в Арьеплог, Швеция. Новото потомство на MINI се движи чисто електрически и с тестовата стратегия при рисково ниски температури приключва главната част от програмата от зимни проби, част от подготовката за серийно произвеждане. При рисково ниски температури високо равнище на зрялост демонстрират електрическото задвижване, високоволтовата батерия, мощната ръководеща електроника и технологията за зареждане на прототипите. Покритите със сняг пътища и квалифицираните настилки върху замръзналите езера са идеалните тестови прави, на които характерностите на задвижването, кормилното ръководство и окачването могат да бъдат тествани, усъвършенствани и усърдно съгласувани.

И при петото потомство на MINI обновлението стартира с с MINI с 3 порти. При новото потомство на "оригинала " автомобилната идея, която още през цялото време е основана за чисто електрическа наслада от шофирането, разполага с идеалните предпоставки за вълнуваща пъргавост и типичното за MINI изобретателно оползотворяване на пространството, което подсигурява необятен интериор върху минимална повърхност.

Новото MINI с 3 порти ще бъде последвано от наследника на настоящото MINI Countryman. Новото потомство на бестселъра в премиум компактния сегмент ще се предлага както с мотор с вътрешно горене, по този начин и с изцяло електрическо задвижване. Още през тази година MINI ще показа концептуалния първообраз на Crossover модел за премиум сегмента на дребните коли.

„ MINI се движи по пътя на растежа и към изцяло електрическото бъдеще. Нашата икона, MINI с 3 порти, усилва до най-много преживяването за нашите клиенти посредством електрифицирано Go-Kart чувство, комбинирано с цифровизирани точки за контакт – и явен фокус върху устойчивостта с най-малък екологичен отпечатък “, споделя Стефани Вурст, началник на марката MINI.

Новото MINI с 3 порти поредно развива сполучливата към този момент повече от 60 години идея за градска наслада от шофирането, която в бъдеще ще бъде осъществена още по-пуристки и стабилно. Това се вижда изключително изрично при дизайна на класическия вид на каросерията. Електрификацията обезпечава на дизайнерите опция да мислят по радикално друг метод, както и нови благоприятни условия за метод към типичната за MINI композиция сред самостоятелен жанр, обич към детайла, традициите и пристрастеността към нововъведенията. Дизайнът на новото MINI се придържа към неповторимата му история, употребява най-нови технологии и обезпечава оптимални страсти върху минимална повърхност.

Вълнуващите характерности при шофиране на новото MINI с 3 порти могат да бъдат оптимално усъвършенствани в зимния тестови център в Арьеплог. С всяка обиколка по отъпкания сняг и лед, тестовите инженери могат точно да съгласуват спонтанното разрастване на мощността на електродвигателя, системите за надзор за усъвършенстване на сцеплението, държанието в завои, характерностите на окачването и амортисьорите и на кормилното ръководство и спирачките. Интегрираното приложение на всички системи на задвижването и окачването е в основата на цялостната естетика на автомобила, която ще обезпечи на по-късния сериен модел хармоничния и характерен за MINI баланс сред Go-Kart чувство и комфорт при пътешестване.

*Източник: www.mini.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР