Петото издание на Октоберфест, който по традиция доц. д-р Невен

...
Петото издание на Октоберфест, който по традиция доц. д-р Невен
Коментари Харесай

Гости от цял свят на Октоберфеста в Alchemist Residence

Петото издание на Октоберфест, който по традиция доцент доктор Невен Енчев провежда послучай обединяването на Германия в Alchemist Residence, събра посетители от целия свят. И тази година празникът се организира под патронажа на почетния консул на Германия в Пловдив и София доктор Марияна Чолакова.

Това празненство е доказателство за положителните връзки сред България и Германия, съобщи домакинът и означи, че обединяването е дало начало на смяна в живота на всеки от нас. Д-р Чолакова поздрави присъстващите и подари на доцент Енчев миниконфитюри в цветовете на немското знаме.

В резиденцията бяха пристигнали посетители от Южна Корея, Северна Македония, Албания, Кипър и от Германия. Сред българските гости бяха цигуларят маестро Мичо Димитров, известният тенор Ивайло Михайлов, двукратният олимпийски първенец на кану Николай Бухалов, ръководителят на Съюза на арменците в Европа Артур Хованесян, народните представители доцент Георги Йорданов и Запрян Янков и кметът на община „ Родопи “ инж. Пламен Спасов, известни лекари и предприемачи. Водещият еластичен хирург доктор Ангел Енчев, брат близнак на домакина, взе интензивно присъединяване в купона с щерка си София.

Всички се любуваха на богатото и вкусно немско меню, в което свинският джолан с кисело зеле беше измежду най-предпочитаните ястия дружно с вайсвурст и боквурст и апетитният десерт апфел щрудел със сладолед. Бирата се лееше на стомах, а част от халбите изпълни персонално домакинът доцент Невен Енчев.

Водещият еластичен хирург доктор Ангел Енчев, брат близнак на домакина, взе интензивно присъединяване в купона с щерка си София. Малката принцеса беше облечена с грациозен бял тоалет, а двамата с хирурга на звездите откриха танците. Малко след тях на дансинга излязоха доцент Енчев с очарователната си щерка Жени – и двамата облечени в обичайни немски носии.

По традиция по време на феста се провежда съревнование по най-бързо забиване на 20-сантиметров гвоздей в дънер. Само с 4 удара дърводелецът Красимир вкара гвоздея. Втори беше госта от Албания – Гони, след него доктор Ангел Енчев, а трети предприемача Георги Урумов, само че нито един не съумя да повтори резултата на майстора. Последен по покана домакина излезе оперният артист Ивайло Михайлов, само че доста бързо ролята му в играта беше сменена и той извърши „ О, соле мио “ и беше дълго приветстван от присъстващите.

Октоберфестът продължи до дребните часове на нощта. На изпроводяк всички изрекоха възхищението си от новата резиденция на доцент Енчев и го похвалиха за сполучливото бизнесначинание и бързите темпове за неговата реализация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР