Петорно убийство в Нови Искър в новогодишната нощ. Органите на

...
Петорно убийство в Нови Искър в новогодишната нощ. Органите на
Коментари Харесай

Петорно убийство в Нови Искър навръх Нова година

Петорно ликвидиране в Нови Искър в новогодишната нощ. Органите на реда обаче схващат за него едвам през вчерашния ден вечерта. Това става след сигнал от родственици, които оповестили, че нямат връзка с откритите по-късно жертви. В столичната полиция се е обадил мъж, който съобщил, че не може да се свърже по телефона със собствен непосредствен, с който всекидневно са в постоянен контакт.

Към адреса в Нови Искър са изпратени патрули от Второ РУ-СДВР. В къщата са открити общо пет тела. По първични данни - двама мъже, две дами и момче. Става въпрос за татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - другар на дъщерята и стара жена – майка на брачната половинка. Последната не е измежду жертвите и все още е в неопределеност. Обявена е за търсене.

 2018626 Казва се Кети Николова Кюхова, на 44 години. Засега обаче не е ясно дали тя се търси като обвинен или като очевидец. Главният прокурор Сотир Цацаров и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, които още нощес дойдоха на мястото на престъплението, означиха, че към този момент не могат да изнесат никаква версия, защото би трябвало да се направи обширен оглед, който ще продължи и през днешния ден по ярко.

Засега се знае, че жертвите са убити с по един изстрел, дружно с кучето, евентуално в новогодишната нощ. Продължава дейната работа за изясняване на възможни престъпни връзки, минало, регистрации и други данни. Работи целият капациет на столичната полиция, добави основният прокурор. Целият състав на Столична дирекция на вътрешните работи е зает в работата по случая.

Убитите са семейство, което от към година и половина се е преселило от София в къщата в кв. " Изгрев " в Нови Искър. Издирваната жена и мъртвият брачен партньор не са имали подписан брак, а са живели на фамилни начала. И за двамата това е било второ семейство.

За търсене е разгласен и автомобил BMW Х5, благосъстоятелност на фамилията, който липсва от мястото на закононарушението, разясни главниятсекретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов. Към момента към момента не е открито I оръжие, само че не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените дейности. Тепърва ще се прецизират очевидци. На този стадий не е изведена водеща версия и е прибързано да се приказва за ликвидиране и самоубийство, означи още той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР