Петното от Армията очаквано обиколи света. Пак се пише за

...
Петното от Армията очаквано обиколи света. Пак се пише за
Коментари Харесай

В цял свят отразиха грозните сцени на Армията от снощи

Петното от " Армията " предстоящо обиколи света. Пак се написа за ЦСКА от непознати медии, само че не с положително. Причината - гаменските прояви на част от почитателите, които нападнаха основния управител на клуба Стойчо Стоилов. Псуваха го, бутнаха го на земята, плюха го и го замеряха... Така " събличането на Петев " към този момент бледнее пред осъществяванията на " алените " ултраси. Наложи се униформени да влачат Стоилов към съблекалнята, с цел да не се стигне до по-сериозна разпра.

Всичко това провокира сериозен отзив в международните медии и бе отразено от издания в Съединени американски щати, Испания, Румъния и други страни.

" След разочароващото тъждество 0:0 сред ЦСКА и Лиепая почитателите на домакините причакаха футболистите пред стадиона. Привържениците скандираха името на треньора Любослав Пенев, само че обиждаха шефа на клуба Стойчо Стоилов, който даже бе повален на земята ", написа американското издание Newsbeezer.com.

Ето какво отразява испанското такова nuevoperiodico.com:

" Инциденти в София за Лигата на конференциите! Българските почитатели изригнаха, полицията избави шефа Стоилов, а футболистите се опасяваха да изоставен стадиона! ".

Румънските медии отразяват още по-мащабно случилото:

" Насилие в центъра на София! Футболистите на ЦСКА се барикадираха в съблекалнята и се разминаха с гнева на почитателите, само че не и спортният шеф Стойчо Стоилов ".

" Бившият български национал Стойчо Стоилов бе нападнат пред стадиона на ЦСКА. Полицията го избави от линч! "

" Органите на реда избавиха Стоилов от пердах пред " Българска войска " след тъждество на ЦСКА в Лигата на конференциите ".
 Напрежението на
Напрежението на " Армията " - от 1993 година до нощес

Припомнете си другите сходни обстановки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР