Петнайсет години от създаването на Комплекса за социални услуги за

...
Петнайсет години от създаването на Комплекса за социални услуги за
Коментари Харесай

Комплексът за социални услуги чества 15-годишнина

Петнайсет години от основаването на Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии ще означи неговият екип на празненство с доста посетители. То ще се организира алегорично в Деня на християнското семейство - 21 ноември, заяви Златка Грудева от Консорциум “ Алианс за обществено развиване “, организацията осъществяваща дейностите в общественото заведение.

Комплексът за обществени услуги за деца и фамилии в Пазарджик е един от първите в България. Открит е през 2007г. в отговор на напъните на страната и в поддръжка реализирането на главните детски права, заложени в Конвенцията на Организация на обединените нации за правата на детето.

Петнадесет години следваме задачата си да бъдем потребни на хората, които се нуждаят от поддръжка с цел да се оправят с житейски компликации, да сме до тях, с тях, търсейки задоволително положителни отговори за благоденствие на децата и техните фамилии, учредени на техните права, на правилата на тъждество, взаимност и обществена правдивост - добавя Грудева. Петнадесет години следваме и задачата за професионално даване на обществената работа с деца и фамилии, за развиване на познанията, които да са ни опора на уменията в работата, за издигане на статута на обществения служащ, на помагащия експерт. 

Празникът ще стартира от 10,00 часа в базата на общественото заведение на бул. „ Александър Стамболийски “№48.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР