Петнадесет години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване

...
Петнадесет години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване
Коментари Харесай

Осъдиха на 15 години затвор контрабандист, пренасял наркотици през Дунав мост 2

Петнадесет години „ отнемане от независимост “ при „ непоколебим “ режим на изтърпяване и санкция в размер на 200 000 лв. е наказването, наложено от съда на подсъдимия И. И. от София за осъществено от него закононарушение по член 242, ал.4, вр. алинея 2 от Наказателен кодекс.
Подсъдимият е бил предаден на съд по обвиняване на Окръжна прокуратура – Видин за това, че на 24.11.2018 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Дунав мост Видин – Калафат, при влизане в България от Румъния, пренесъл високорисково наркотично вещество. Предметът на контрабандата бил в изключително огромни размери – 69 150 грама шестоъгълни розови таблетки, със наличие на 3.4 метилендиоксиметамфетамин (MDMA). Освен тях имало и триъгълни жълто-зелени таблетки с тегло 64 735 грама и със същото наличие на наркотичното вещество. Общата стойност на дрогата възлиза на 3 347 125 лв..
Престъплението било осъществено с потребление на лекия автомобил на подсъдимия. Предметът на закононарушението и МПС са отнети в интерес на страната.
Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване и митинг пред Апелативна прокуратура – София в законоустановения период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР