Петнадесет души са били задържани с наркотици при спецакция на

...
Петнадесет души са били задържани с наркотици при спецакция на
Коментари Харесай

МВР Пловдив съобщи за масови арести!

Петнадесет души са били арестувани с опиати при спецакция на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив. Активни полицейски дейности за секване на закононарушенията, свързани с противозаконното разпространяване и приложимост на наркотични субстанции, са извършени през последните няколко дни.

Карловски служители на реда заловили двама мъже, отглеждали 20 канабисови насаждания в землището на село Пролом. 13 стръка от наркокултурата и над 10 грама суха зелена листна маса иззели сътрудниците им от Шесто районно управление (на МВР) от адреса на престъпно проявен и осъждан пловдивчанин.

В районното ръководство бил арестуван и различен гражданин на квартал " Столипиново “, който държал в дома си известно количество марихуана. Заради владеене на същия опиат в ареста на Второ районно управление (на МВР) попаднали петима, от които двама – засечени на гребната база .

Останалите причинители са открити с разнообразни количества марихуана и синтетична дрога при инспекции на чиновници от Трето, Четвърто и Пето районно управление (на МВР) в Пловдив и от полицията в Стамболийски и Раковски. По случаите са формирани  бързи и досъдебни производства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР