Петна по крака на 2-годишно дете се появиха, след като

...
Петна по крака на 2-годишно дете се появиха, след като
Коментари Харесай

Известна актриса алармира: 2-г. детенце е с петна по краката, след като яло диня, миришеща на ацетон

Петна по крайници на 2-годишно дете се появиха, откакто яло любеница от пазар в София. В нея имало химикали, по-точно ацетон. Това твърди актрисата Весела Бабинова, която показа във фейсбук профила си историята за сина на своя близка. Бащата на детето получил същите петна по крайници си след динята.
Ето какво написа в обявата си Бабинова:
“Ти си това, което ядеш. ”
Приятели, желая единствено да кажа да внимавате какво си купувате и какво ядете. По-важното: от кое място си го взимате. Че институциите спят, е ясно. Че си отварят очите единствено когато ще има ползичка, или някоя телевизия ги изненада с репортаж, до някаква степен също ми е ясно. Само че на мен леко взе да ми писва да се пробутват към този момент И ПЛОДОВЕ, И ЗЕЛЕНЧУЦИ, цялостни с ла*на.
Снимките по-долу са на сина на една от най-близките ми приятелки. Кракът му наподобява по този начин, както и този на татко му, междудругото, тъй като ядоха любеница, в която по-късно се оказва, че очевидно има АЦЕТОН. Не е била на промоция в супермаркет, а е за цели 20 лева, тъй като била захарна и без семки. Мястото е пазарчето в ”Младост ” 1, което аз по носталгични аргументи доста почитам, само че откакто моите другари се връщат и споделят нещо от сорта на “Господине, динята Ви не е ок, има химикали в нея, посетихме доктор ”, отговорът е: “Никой различен не се е оплакал ”.
Това, че кофата смърдеше на ацетон ужасяващо, че вътре в самата кофа, където бяха единствено корите от динята, беше 50°С, очевидно не тормози никого “.
Актрисата показва, че Българската организация по сигурност на храните е сигнализирана за случая.
„ На мен ми омръзна да слушам, че ядем колбас от свинско, което било овнешко, масло, само че не същинско, ами с не знам си какъв брой % вода, пиле, само че с килограми на кокошка… “, написа още Бабинова.
„ Детето е на две години и тъй като петната си стоят и не се махат, най-вероятно ще се наложат вливания и други неприятни лекарски намеси “, споделя актрисата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР