PetLoversCard – годишната карта за вашите домашни любимциЖивотът на собствениците

...
PetLoversCard – годишната карта за вашите домашни любимциЖивотът на собствениците
Коментари Харесай

НОВО: Карта с безплатни услуги за вашите домашни любимци

PetLoversCard – годишната карта за вашите домашни любимци

Животът на притежателите на домашни любимци е изпълнен с невероятни моменти и скъпи мемоари. Но с този живот идват и редица отговорности и въпроси, на които би трябвало да се отговори. Как да се погрижим най-добре за нашите пухкави другари? Този въпрос визира сърцата на всеки притежател, само че в този момент имаме отговор – с PetLoversCard.

съставлява неповторима услуга, която съчетава всичко, от което притежателите на домашни любимци имат потребност - ветеринарни клиники,хотели за любимци, заведения за хранене и кафенета, които гостоприемно посрещат домашни любимци, треньори с дълголетен опит, помощници за домашни любимци, грижещи се за вашите четириноги другари, зоомагазини с богат подбор, и даже вили и къщи за посетители, които разрешават на вашия бухнал сателит да ви съпровожда.

Най-голямото предизвикателство, пред което всеки притежател се изправя, е по какъв начин да обезпечи на домашния си другар всичко най-хубаво. Домашните любимци са повече от просто животни - те са част от нашите фамилии. Затова PetLoversCard ви дава най-хубавото, с цел да подсигурява, че животът на вашия домакински другар е нехаен и удобен.

С PetLoversCard към този момент няма да се тревожите по какъв начин да организирате ветеринарни грижи, когато има потребност. На ваше разположение са най-хубавите ветеринарни клиники, подготвени да се грижат за вашите любимци с най-голям стандарт на здравна грижа. Ако сте на път и не желаете да оставите вашия другар вкъщи, няма проблем - страхотни хотели, които одобряват домашни любимци, са единствено на едно кликване разстояние. За тези, които желаят да развият държанието на своите любимци, треньори са разполагаем, подготвени да дават професионални препоръки и образование.

Има и места, където вашите домашни любимци са добре пристигнали, без значение дали става въпрос за заведения за хранене, кафенета и питейни заведения. Няма потребност да се отказвате от нормалните си обществени преживявания, до момента в който сте в компанията на вашите любимци.

Какво получавате с PetLoversCard:

- картата важи за цялата страна;

- картата е целогодишна (купувате карта за 1 домакински любим и всички безвъзмездни услуги ползвате през цялата година);

- 7 или 8 услуги и за всяка услуга по 3 безвъзмездни визити за домакински любим + % отстъпка за всички други услуги отвън посочените;

- три вида карти, за един, за два и за три домашни любимеца (можете да избирате: котка, куче, котка и куче, две кучета и котка или какъвто брой и тип домашни любимици имате);

- може да се комбинирате с другар (вие и ваш другар си взимате една карта за две животни и по този начин ще ви излезе по евтино);

- всяка карта е поименна - дават се имената на любимеца и на стопаните, като тук може за всеки любим да се прибавят до 4 стопанина, които могат да водят любимеца:

- цени на трите вида карти: 1 любим – 250 лева, 2 – 350 лева, 3 - 450 лева.;
- получавате и персонален профил в уеб страницата с два типа отстъпки, едната е закрепена, а другата - динамична (това са всички промоции, които вършат обектите за месеца);

Грижата за домашните любимци би трябвало да бъде лесна и налична. Затова картата ви предосатвя и помощници за домашни любимци, които с наслада ще се грижат за тях, когато сте заети. За феновете на шопинг, зоомагазините оферират необятна гама от артикули и аксесоари.

Но освен това, с PetLoversCard вие получавате ключ към най-хубавите места и услуги. Те са тук, с цел да създадат вашето прекарване като притежател на домакински другар по-специално, по-лесно и по-елегантно от всеки път.

С PetLoversCard получавате опция да се наслаждавате на цялостната гама от грижи за вашия домакински любим, без да изпитвате стрес и безпокойствие. Не се колебайте - присъединете се към PetLoversCard и направете живота си и живота на вашите домашни любимци по-специален от всеки път.

Вие заслужавате най-хубавото, а PetLoversCard ви го дава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР