Петкратният световен шампион Люис Хамилтън вече записа много рекорди в

...
Петкратният световен шампион Люис Хамилтън вече записа много рекорди в
Коментари Харесай

Хамилтън: Не мисля за пенсиониране

Петкратният международен първенец Люис Хамилтън към този момент записа доста върхове в 12-годишната си кариера, само че към момента остават два на Михаел Шумахер. Шумахер държи най-високия връх в историята на Формула 1 – седем международни трофеи и 91 победи. Хамилтън има 53 преди идния уикенд за Гран при на Китай. 33-годишният британец към този момент не счита да се пенсионира:

"Още се усещам млад, още се развличам и усещам, че карам по-добре от всеки път. Да забележим до каква степен ще продължи всичко " съобщи Люис. "Странно ми е, когато хората стартират да приказват по какъв начин съм изравнил времената от квалификациите на Михаел или пък полпозишъните. Той е постигнал ужасно доста и е надалеч напред по трофеи и победи, тъй че аз се старая да се концентрирам върху сегашното ".

Хамилтън твърди, че в никакъв случай не му е било приоритет да настигне всички върхове на Шумахер. "Като дете за мен най-великият беше Сена. Той ми беше кумир и желаех да реализира нещо като него. Когато го изравних, беше необичайно, нереално. Сега съм с пет титли… Луда работа, тъй като когато започнах във Ф1 си мечтаех просто да печеля шампионата. Щом го постигнеш, обаче, ти се желае да имаш доста, просто тъй като Шумахер има седем ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР