Петкратният носител на Златната топка Лео Меси отговори на големия

...
Петкратният носител на Златната топка Лео Меси отговори на големия
Коментари Харесай

Меси отговори на Роналдо: Барселона е №1 в света

Петкратният притежател на Златната топка Лео Меси отговори на огромния си съперник за №1 на планетата Кристиано Роналдо.

Звездата на италианския хегемон Ювентус неотдавна съобщи, че аржентинският талант би трябвало да напусне Барселона и да се опитва в друго състезание. " Бих желал да пристигна в Италия и да одобри ново предизвикателство като мен ", добави португалският ас.

В обширното си изявление пред Marca Меси съобщи, че няма планове да си потегля от " Камп Ноу " с претекста, че това е неговият дом. " Не е нужно да променям тима или шампионата, с цел да имам нови цели. Намирам се в най-хубавия клуб в света и не виждам причина да си вървя. Всяка година си слагам нови провокации ", добави Меси.

През това лято Роналдо изненадващо напусна Реал Мадрид в посока Торино. През кариерата си той е играл още за Спортинг Лисабон и Манчестър Юнайтед, до момента в който Меси от дете е на " Камп Ноу ". Според мнозина експерти той би трябвало да се потвърди и в друга страна, с цел да бъде разгласен за по-добър от Кристиано.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР