Петков посочи, че за първи път в историята на България

...
Петков посочи, че за първи път в историята на България
Коментари Харесай

Кирил Петков: Българите вече очакват да имат премиер, който е обр...

Петков уточни, че за първи път в историята на България министър председател си подава оставката, тъй като е заречен да го направи.

" За първи път направихме промени в Конституцията. В Шенген сме и сухоземните граници са идната стъпка, която ще се случи. Разследването на основния прокурор към този момент е реалност, антикорупционното законодателство също, факт е бюджетният недостиг под 3%, както и измененията, свързани с запазване на българско Черноморие ", заключи Петков.

 

" Българите към този момент чакат да имат министър председател, който е просветен, уравновесен. Очакват никой във властта да не е с монопол, да няма държавен чиновник в страната, над който да е единствено Господ. Пенсионерите чакат да не са под линията на беднотия. Учителите чакат секторът им е да е предпочитан и да са добре платени. Хората нямат боязън от енергийната взаимозависимост освен от Русия, само че от нито една страна ", съобщи Петков.

 

" Тези упования и промени в страховете са необратими. Който и да ръководи оттук насетне, ще би трябвало да дава отговор на тях. Задачата отсега нататък е да продължаваме с измененията ", катгоричен бе той и добави:

 

" Хората чакат самостоятелни регулатори, които да го бранят от монополите, хората чакат самостоятелна цена на тока и газа, самостоятелни медии, да няма джуджета и нотариуси, чакат службите да се грижат за сигурността на всеки един български жители ".

" Простотията, зависимостта от други страни, подвикванията, наглите изявления към този момент не са част от българския народ. Шоутата със полови комплекси към този момент са отвън упованията на българския народ. Това ще ви маргинализира още повече ", обърна се Кирил Петков към Има Такъв Народ.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР