Петков нарече излезлите в медиите имена на министри в бъдещето

...
Петков нарече излезлите в медиите имена на министри в бъдещето
Коментари Харесай

Преговорите за кабинет: От вторник до събота - политиките, след 27 ноември - имената

Петков назова излезлите в медиите имена на министри в бъдещето държавно управление „ подправени вести “. Той бе безапелационен, че към този момент са обсъждали с „ Демократична България “, „ ИТН “ и Българска социалистическа партия единствено процеса на договарянията.

Предстоят диалози по политиките на бъдещия кабинет, които са разграничени на 18 тематики, за всяка от която партиите ще излъчат експертни групи. Преговорите ще се излъчват онлайн и ще бъдат изцяло открити. Чак откакто се изяснят политиките, ще бъде разискван персоналният състав на държавното управление и това ще стане от идната събота, 27 ноември. Асен Василев добави, че неговото име, както и това на Кирил Петков са „ единствено номинации “.

От своя страна Кирил Петков предвижда, че ще бъде образуван кабинет, пъй като, по думите му, диалозите са доста градивни.

„ Само българските жители би трябвало да въздействат на изборния развой и политиката в България “, разяснява Петков във връзка на зародилото напрежение сред България и Турция поради хипотетична интервенция на Анкара във вота у нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР