Петков към ПП-ДБ:ПП-ДБ представляват една общност, която е разнородна, не

...
Петков към ПП-ДБ:ПП-ДБ представляват една общност, която е разнородна, не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Никой не може да изпари нас, нито нашите избиратели

Петков към ПП-ДБ:
ПП-ДБ съставляват една общественост, която е разнородна, не е направена в шаблон, само че има няколко общи характерности. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, който поздрави участниците в Третата национална конференция на „ Да, България “.

Петков съобщи, че тази общественост има три съществени характерности: „ Това са хората, които основават добавената стойност, те са свободни и имат една обща визия – европейското бъдеще на България. ПП-ДБ са техните представители. За да бъде тази общественост съответна и да бъде част от общностите, които взимат решения, те би трябвало да са дружно без значение от разликите. Заедно сме по-силни, по-можещи и по-знаещи “, изясни той.

Петков съобщи, че му е лишило доста време да научи, че в България има и други общности.

„ Има една огромна общественост, която не желае смяна. Те не са неприятни хора, само че се опасяват, че всяка една смяна ще накърни техните ползи. Тази общественост е там и ние не можем да я изпарим. Има и една друга общественост, която си спомня младите години по време на комунизма, когато са били млади и мощни. И тази общественост е там и нея не можем да изпарим. Има една общественост, която е била потисната доста при комунизма, да ти сменят името е нещо ужасяващо. Тази общественост също носи раните на това време и е сплотена. И тя е там. Има още една общественост, която е недоволна от живота и се усеща прецакана, само че не знае от какво. Там се появява водач, който изяснява, че те не са отговорни, а нещо извън е основният фактор за тяхното злощастие – ваксини, колонизирани от Европа. Те също съществуват. Голямата неточност на нашата общественост е възприятието, че надали не ние знаем повече, можем повече и за това другите общности би трябвало да ни слушат “, съобщи съпредседателят на Политическа партия.

Петков е осъзнал, че с цел да могат другите общности да ги слушат, те би трябвало да схванат за какво тяхната общественост ще бъде по-добре. „ Осъзнах, че придвижването на България е по какъв начин всички тези общности си взаимодействат. И както никой не може " да изпари " нас, по този начин и ние не можем " да изпарим " другите общности. Нашата обща задача е да сме обединени. Не можем да си позволим лукса разликите да ни разделят “, добави той.

Петков прикани ПП-ДБ да осъзнаят политическата действителност на нашето общество и да си слагат действителни задания, а не да са въз основата на най-хубавата фантазия.

„ 30 години по-късно ние за пръв път дружно успяхме да създадем първата връзка сред демокрацията и правосъдната власт по метод, по който е трябвало да стане преди 30 години, само че поради обстановката не е станало. Това е голяма победа “, сподели той.

Сега в навечерието на тези договаряния се отива към другите две управляващи, които са относително непрекъснати във времето и не са свързани с демокрацията. Едната е службите, а другата регулаторите. Петков напомни, че службите са се намесили на предходните избори и изхвърлиха в кошчето половин милион гласа.

„ Ние имаме задачата тези непрекъснати системи за пръв път да стартираме да ги демократизираме. И не да ги превземаме, а да ги създадем институции. И към този момент нямам фантазията, че това ще се случи като в шаха с три хода, а последователно “, заключи съпредседателят на Политическа партия. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР