Петко Атанасов – Чеченеца също излиза на свобода под 1500

...
Петко Атанасов – Чеченеца също излиза на свобода под 1500
Коментари Харесай

Чеченеца излиза на свобода! Магистратите го пуснаха срещу 1500 лева гаранция

Петко Атанасов – Чеченеца също излиза на независимост под 1500 лв. гаранция. Това реши през днешния ден Районен съд-Пловдив, откакто извесният в Тik-Tok апелира мярката си за неотклонение „ задържане под стража ”.
Обвиняемият бе доведен в правосъдната зала под стража и с друга отбрана - юрист Марияна Чечкова. Тя изиска по-лека мярка за своя подзащитен, като се базира на това, че обвиняването не е тежко и нито едно от доказателствата не конкретизират, че той е склонил потърпевшия в това да се снима във въпросния клип.
Държавното обвиняване обаче бе изрично, че Чеченеца би трябвало да остане зад решетките. След деликатно чуване на страните по делото, съдът счете за вярно, че обвиненият би трябвало да бъде пуснат с по-лека мярка за неотклонение.
Към момента не е ясно дали прокурорът ще стачкува против решението на магистратите.
Преди по-малко от седмица Окръжен съд Пловдив пусна под гаранция от 1500 лв. Емили Тротинетката, а все още няма информация дали и Тошо Куката ще апелира мярката си за неотклонение. Срокът за привършване на досъдебното произвеждане е двумесечен и в случай че до 5 юни от прокуратурата не внесам обвинителен акт против тримата инфлуенсъри, то те би трябвало да бъдат пуснати на независимост.
Припомняме, че трите Tik Tok звезди Чеченеца, Тошо Куката и Емили са привлечени като обвинени за това, че на 03 април 2023 година в Пловдив, като причинители са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили момче със характерни потребности да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.
Тримата го развеждали на мотив на последния етаж в мол " Пловдив ". Давали му команди " лай ", " донеси " и очаквали от него съответстващо държание. Случката, която е снимана на видео, провокира бурна реакция в обществото и последваха ограничения от страна на управляващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР