Петият сезон на Hell`s Kitchen България вече стартира и поне

...
Петият сезон на Hell`s Kitchen България вече стартира и поне
Коментари Харесай

Кои са известните личности в пети сезон на Hell's Kitchen България

Петият сезон на Hell`s Kitchen България към този момент започва и най-малко все още упованията на почитателите към него са високи. За последното свидетелства и фактът, че стартът на сезона е регистриран като най-успешния за предаването.
 Hell's Kitchen, Виктор Ангелов, Никола Симеонов, Светлана Илиева и още детайлности за петия сезон на предаването
Кой застава един до друг до Виктор Ангелов в новия " Hell`s Kitchen " България

Кои ще са новите су-шефове в " Кухнята на Ада "

И въпреки да са излъчени едва два епизода, към този момент видяхме по какъв начин двама участници, едвам докоснали се до " Кухнята на Ада ", трябваше да изоставен предаването. Но подобен е регламентът, който тази година, както към този момент знаем, е малко по-различен.

Причината е, че тимовете не са два, а цели три. Разделението пък не е на мъже и дами, а опълчени ще са две напълно разнообразни генерации. Третият тим, който пък е и може би най-голямата изненада в пети сезон, е формиран от известни персони. Вече знаем и кои са те.

Отборът на известните е от осем души, които би трябвало да покажат, че уменията им в кухнята са на високо равнище. Част от него са  Къци Вапцаров, Роксана, Деси Банова-Плевнелиева, Камелия Воче, Мирослава Профирова и  Деси Цонева .

Отборът се добавя и от победителката в първия сезона на " Ергенът " Виктория Капитонова , както и от културиста и участник в пети сезон на MasterChef  Емануел Июджи . Остава да разберем по какъв начин осемте известни персони ще се оправят с провокациите на Hell`s Kitchen България.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР