Петият женски дуел във „Фермата: Нов свят“ ще изправи една

...
Петият женски дуел във „Фермата: Нов свят“ ще изправи една
Коментари Харесай

Маринова ще се бори за мястото си във Фермата

Петият женски двубой във „ Фермата: Нов свят “ ще изправи една против друга организаторката на състезания за хубост Мариана Маринова и маникюристката Силвия Митева. И за двете това е първо излизане на Арената, в което ще би трябвало да пазят мястото си в шоуто.

Битката ще бъде същинско предизвикателство за Силвия, която е с контузена ръка. Тя бе определена за първи дуелист от фермера на седмицата Краси Джунов, като част от проекта му да в профил Велислава и Дана, които влязоха в шоуто като един състезател. Майката и дъщерята се трансфораха в най-големите врагове на автомонтьора, откакто в предишния двубой Дана изясни на неговата изгора Паулина, че заслужава по-добър мъж от него. През седмицата пък щерка й Велислава се трансформира в новобранец измежду участниците и настрои всички фермери против себе си. Това предизвика Краси да вземе решението дуелът тази събота да бъде женски.

Надеждата на Джунов бе, че Силвия ще избере за втори дуелист една от двете, ще я победи на Арената и по този начин стопанството ще се лиши от наличието им. Плановете му бяха осуетени, откакто Велислава съумя да завоюва борбата за имунитет от двубой и по този начин двете с майка й получиха привилегията да не бъдат избирани за дуелисти.
В четвъртък вечер Силвия трябваше да уточни своя конкурент сред останалите пет дами в шоуто – Маргарита, Веселка, Мариана, Елизабет и Красимира. Решението й да провокира Мариана бе посрещнато задушевно от известната организаторка на състезания за хубост. „ Смятам че даже съм закъсняла с явяването на двубой, желая да видя какви са ми силите “, показа Маринова.

Като втори дуелист тя има преимуществото да дефинира точките за всяка от петте борби. Силвия пък даде обещание, че ще даде всичко от себе си, макар че ръката й към момента е навехната. „ Ще я дотроша на Арената “, пошегува се тя. Според водещия Андрей обаче терзанията й, че травмата й ще се задълбочи, са неоснователни. „ Смятам, че ръката ти е по-добре, в сравнение с казваш и в сравнение с мислиш. По нищо няма да си проличава на Арената, че те боли “, безапелационен е той.

След избора на втори дуелист водещият прикани всички участници във „ Фермата “ да засадят 14 дървета в планината Верила. Развълнувани и с горделивост, фермерите получиха 14 иглолистни дръвчета, които сложиха в авансово изкопани от Андрей дупки в планината и с това потвърдиха, мислят за връзката със земята.

„ Цял живот съм отсичала дървета, а в този момент имам късмет да ги сея “, разяснява многодетната майка Веселка, която устоя фамилията си с дърводобив. „ Днес имах късмет да засадя дърво. Следващата ми стъпка е да направя семейство, да имам жена и деца “, гордо разгласи военният Станислав. Пред младата иглолистна горичка водещият заби табела с надпис: „ Тези дървета бяха засадени от нас, участниците във „ Фермата: Нов свят “. Дано светът на идните генерации да бъде по-зелен и по-добър “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР