Петият филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс ще

...
Петият филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс ще
Коментари Харесай

На 18 май в Кан: Изкуственият интелект ще подмлади Харисън Форд с 40 години

Петият филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс ще бъде показан на 76-ото издание на кинофестивала в Кан, предадоха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес, като цитираха уредниците на събитието. Продукцията се споделя " Индиана Джоунс и часовникът на ориста " ( " Indiana Jones and the Dial of Destiny " ) и ще бъде показана на 18 май. Кинофорумът също ще отдаде респект на 80-годишния Харисън Форд и филмовата му кариера. 

Премиерата на " Индиана Джоунс 5 ", режисиран от Джеймс Манголд, ще бъде петнадесет години след тази на " Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп " от 2008 година. Филмът ще излезе в киносалоните в края на месец юни. В края на предходната година стана ясно, че в  " Индиана Джоунс и часовникът на ориста "  (Indiana Jones and the Dial of Destiny) ще забележим нещо, което не сме очаквали - млада версия на Харисън Форд. 

Разбира се, не в целия пети филм, а единствено за откриващите подиуми, които би трябвало да ни дадат предисторията за протичащото се. И напълно разбираемо, едно от най-интересните неща е по какъв начин тъкмо е подмладен артистът. Това не е първият филм, в който е употребена сходна технология - в The Irishman Робърт де Ниро и Ал Пачино бяха подмладени благодарение на новаторска компютърна технология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР