Петимата изпълнители за първи път ще изпълнят на живо Bones“в

...
Петимата изпълнители за първи път ще изпълнят на живо Bones“в
Коментари Харесай

Equinox представя българската песен за Евровизия пред международна публика

Петимата реализатори за първи път ще изпълнят онлайн „ Bones “в Лондон

 © БНТ/BLISS
Изпълнителите от група „ Equinox “ отпътуват на първия си промоционален концерт в Европа идната седмица. На 5 април те ще изпълнят българската ария за „ Евровизия “ 2018 пред интернационална аудитория в Лондон.

„ London Eurovision Party ” в английската столица е едно от най-големите събития в Европа, предшестващи песенния конкурс. В 11-ото му издание ще се включат и още 20 реализатори от „ Евровизия “ 2018.

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл приготвят и специфична изненада за почитателите в „ Café de Paris “.

Песента „ Bones “ е най-успешната българска премиера на ария за „ Евровизия “ - до момента има близо 2 000 000 гледания в формалния канал на песенния конкурс в YouTube. Най-голям интерес към парчето е регистриран от Израел, Испания, Англия, Германия, Гърция, Полша, Русия, Португалия и Холандия.

„ Bones “ е на трето място в класацията на Spotify България „ Viral 50 “ за миналата седмица. Също е на трето място и в класацията на ПРОФОН за най-слушаните български песни в радио- и телевизионния ефир.
Новини и повече детайлности за българското присъединяване в „ Евровизия ” 2018 следете в уеб страницата на Българска национална телевизия за „ Евровизия ” – евровизия.бг и Фейсбук страницата BNT Eurovision Bulgaria!
Повече за плана описват самите актьори във видеото тук:




Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР