Петима служители от дирекция Местни данъци и такси на община

...
Петима служители от дирекция Местни данъци и такси на община
Коментари Харесай

Общински служители в Пловдив са с коронавирус

Петима чиновници от дирекция „ Местни налози и такси ” на община Пловдив са с доказани позитивни PCR проби за COVID-19 към сегашния миг. В това число е и шефът Рашко Стоянов. Всички те работят в постройката на улица „ Радецки “ №18. Само един от чиновниците с открита позитивна проба работи на гише. Няма заплаха за жителите. Всички работни места са изолирани с високи стъклени загради, а чиновниците са с маски. Обслужването на жители няма да бъде прекратено.
Община Пловдив към този момент извърши нужната стерилизация на административната постройка и пространствата. Ще се продължи с ежедневната трикратна стерилизация на общите елементи, ще се съблюдава прецизно да няма скупчване на хора в салона за обслужване. На налични места са сложени дезинфектанти за ръце. След всеки клиент плотовете се дезифцират. Както и до момента, до постройката няма да се позволяват жители без маски. Припомняме, че налозите и таксите могат да се заплащат онлайн, а информация може да се получава, както посредством интернет, по този начин и по телефона.
 Общински чиновници в Пловдив ще обикалят със скутери Общински чиновници в Пловдив ще обикалят със скутери
Четири електрически скутера влизат в деяние при осъществяване на служебните задължения на чиновниците от кметството в „ Тракия&rdq...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР