Петима служители на РДПБЗН Пловдив получиха отличия в престижния национален

...
Петима служители на РДПБЗН Пловдив получиха отличия в престижния национален
Коментари Харесай

Пожарникар на 2022 година: Наградиха петима огнеборци от Пловдив

Петима чиновници на РДПБЗН Пловдив получиха оценки в влиятелния народен конкурс " Пожарникар на 2022 година ".
Президентът награди и екипите, взели участие в избавителните акции в Турция.

Борис Канагрохов-инспектор в група ДПК в 01 РСПБЗН Пловдив, и сътрудниците от бранш СОД - мл. специалистите Христо Чолаков и Динко Криворов, както и младши инспекторите Красимир Добранов и Ивайло Иванов са измежду спечелилите в националното издание на състезанието, който се организира по самодейност на ГДПБЗН за 28 - ми следващ път.



Тържествената гала се организира в Централния боен клуб в столицата, а на нея участваха президентът Румен Радев, управленията на Министерството на вътрешните работи и на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията. Тържеството почетоха шефове на дирекции в Министерство на вътрешните работи, ръководители на държавни структури, както и представители на партньорски организации, структури на неправителствения бранш и чиновници от пожарните служби в страната.



Инспектор Борис Канагрохов е отличен за извънредно дейната превантивна активност, която развива и за образованията по противопожарна сигурност измежду разнообразни възрастови и управнически групи, а сътрудниците от Сектор " Специализирани оперативни действия " -Пловдив; Rescue Team Plovdiv лизирани оперативни действия " получават групова премия за всеотдайната си работа по време на наводненията в карловските села през месец септември тази година.



Президентът Румен Радев връчи оценки на екипите, които се включиха в издирването на оживели под руините в опустошителното земетресение в Турция. За висок професионализъм, мъжество и изпълнен дълг бяха поздравени и нашите 16 пловдивски огнеборци и спасители- гл.инспектор Петър Петров- шеф бранш СОД и зам. началник на интервенцията на Международния модул, Веселин Кашилски,Петър Ангелов, Красимир Добранов, Георги Ганчев, Стоян Кюркчиев, Пламен Писков, Емил Лазаров, Генко Аргиров, Георги Нанков, Запрян Колев, Димитър Стефанов,Драгомир Гайдев, Иван Колев, Христо Шенчев и Антоан Димитров. Те бяха удостоени с почетен знак, връчен на екипа и поименни грамоти.

Колеги, гордеем се с високата оценка за вашия заслужен труд и работа с чест на обществото!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР