Петима републикански кандидати за президент излязоха на сцената за третия

...
Петима републикански кандидати за президент излязоха на сцената за третия
Коментари Харесай

Трети републикански дебат: Четири извода от събитието в Маями

Петима републикански претенденти за президент излязоха на сцената за третия спор на партията в Маями в сряда.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Но Доналд Тръмп, поредният водач в конкуренцията, още веднъж избра да пропусне събитието и вместо това организира протест на малко разстояние с кола.

Всички кандидати изостават с огромна преднина от някогашния президент и им липсват опциите да завоюват гласоподаватели, като първото същинско съревнование в процеса на номиниране, събранието в Айова, е единствено след два месеца.

Докато претендентите се заяждаха един различен в отговорите си, най-много бяха възпрепятствани да отговорят непосредствено на офанзиви от строгия формат.

Ето какво научихме.

1) Тръмп към момента се обрисува

Първите две думи от първия въпрос? Доналд Тръмп.

Кандидатите бяха запитани за какво гласоподавателите би трябвало да поддържат тях, а не някогашния президент. Това беше знак какъв брой мощна хватка има господин Тръмп върху тази конкуренция.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис сподели, че господин Тръмп е „ доста друг човек от 2016 година “ и не съумя да изясни това, което сподели, че са неспазени предизборни обещания.

След това той загатна изборите във вторник вечерта, които видяха някои огромни победи за демократите. „ Доналд Тръмп сподели, че ще се уморим да печелим “, сподели господин ДеСантис. „ Писна ми републиканците да губят. “

Бившият дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли в това време сподели, че господин Тръмп е „ верният президент в точното време “, само че към този момент не беше верният претендент.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР