Петима привърженика на Айнтрахт (Франкфурт) са арестувани заради прояви на

...
Петима привърженика на Айнтрахт (Франкфурт) са арестувани заради прояви на
Коментари Харесай

Арестуваха фенове на Айнтрахт в Севиля

Петима последователя на Айнтрахт (Франкфурт) са задържани поради прояви на принуждение в Севиля преди финала на Лига Европа против Рейнджърс, оповестяват локалните управляващи.

Задържаните са били измежду група от 200 почитатели на немския тим, които през нощта са атакували шотландски почитатели, а по-късно са хвърляли запалителни предмети, маси и бутилки по представители на органите на реда.

" Ще има съществени проблеми към дуела. Това е най-трудният за защита мач в последните години ", съобщи пред медиите шефът на локалната полиция Хуан Карлос Кастро.

Близо 100 000 почитатели на Рейнджърс дойдоха в Испания за финала против Айнтрахт, а над 50 000 ентусиасти на немския тим към този момент са в Севиля.

Само по 10 000 последователи на всеки от тимовете получиха билети за решителния дуел от втория по мощ шампионат.

" Има прекалено много хора и доста алкохол, а множеството от почитателите нямат билети. Всичко това ни основава много проблеми ", сподели още Хуан Карлос Кастро.

В града има две специфични зони за дуела довечера, само че управляващите чакат доста от ентусиастите да гледат мача в нощните питейни заведения в Севиля.
 Aйнтрахт vs. Рейнджърс: Финал за европейска популярност и доста финансови приходи
Aйнтрахт vs. Рейнджърс: Финал за европейска популярност и доста финансови приходи

Неочакван, само че изцяло подобаващ конфликт за трофея в Лига Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР