Петима пациенти в интензивно отделение починаха, след като им беше

...
Петима пациенти в интензивно отделение починаха, след като им беше
Коментари Харесай

5 пациенти починаха след спиране на кислорода в болница в Газа, превзета от израелските сили, твърдят здравни служители

Петима пациенти в интензивно поделение починаха, откакто им беше спрян кислородът в основната болница в южната част на Газа, която беше щурмувана от израелските войски, причинявайки безпорядък за стотици чиновници и ранени вътре, споделиха здравни чиновници в петък. Войските претърсваха комплекса, където военните споделиха, че считат, че може да се намират останките на заложници, отвлечени от Хамас.

Нападението пристигна, откакто войските обсадиха болница Насър в южния град Хан Юнис в продължение на съвсем седмица, като личният състав, пациентите и други вътре се бореха под тежък огън и намаляващи ресурси, в това число храна и вода. Израелската войска сподели в петък, че е задържала десетки от оборудването, в това число някои, за които се твърди, че са взели участие в нападението на Хамас против Израел на 7 октомври.

Също в петък нападател откри огън на автобусна спирка на многолюден кръстовище в Южен Израел, убивайки двама души и ранявайки четирима, преди да бъде убит от инцидентен минувач. Няма неза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР