Петима от кабинета ще вземат участие в редовния петъчен парламентарен

...
Петима от кабинета ще вземат участие в редовния петъчен парламентарен
Коментари Харесай

Аврамова обяснява как ще се осигури питейна вода в две тетевенски села

Петима от кабинета ще вземат присъединяване в постоянния петъчен парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Първа на трибуната ще се качи министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, която ще дава отговор на най-вече депутатски въпроси. Те са свързани със положението на пътищата в Смолянско, снегопочистването в Благоевградско, обезпечаването на питейна вода в две тетевенски села , както и отстраняването на теч във водопровода на с. Велчево, област Ловеч.
 Спряно е приключването на питейна вода в Нови хан Спряно е приключването на питейна вода в Нови хан
" Водоснабдяване и канализация " - ЕООД - гр. София предприе ограничения за прекъсване приключването на питейна вода от контейнер в с. Нови хан, общи...
Веднага след нея ще дава отговор министърът на правораздаването Десислава Ахладова, която ще даде информация за политиката на държавното управление в региона на правосъдната промяна и осъществяването на рекомендациите, съдържащи се в Доклада на Европейската комисия за върховенството на закона в България.
Управление на качеството на обучение – с това е обвързвана тематиката на въпроса, насочен към отрасловия министър Красимир Вълчев.
Министърът на културата Боил Банов ще даде информация пред депутатите за положението и работата на Художествена изложба „ Борис Денев “ - Велико Търново.
Последен на трибуната излиза министърът на околната среда и водите Емил Димитров, към който са адресирани два въпроса – осъществяването на Оперативна стратегия „ Околна среда 2014 – 2020 “ и наказателните процедури против България в региона на околната среда .
 Забраниха потреблението на питейна вода за напояване в Троян Забраниха потреблението на питейна вода за напояване в Троян
Кметът на Троян Донка Михайлова забрани използването на питейна вода за напояване и миене на улици и коли, оповестява БНР. Забраната...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР