Петима души са задържани за притежание на наркотици през изминалите

...
Петима души са задържани за притежание на наркотици през изминалите
Коментари Харесай

Петима души са задържани за притежание на наркотици

Петима души са арестувани за владеене на опиати през миналите почивни дни в област Пазарджик, оповестиха от ОДМВР-Пазарджик.

В нощта на събота против неделя криминалисти от Районно-Пазарджик направили претършуване в квартира, употребена чартърен от 24-годишен мъж от Пазарджик. В железна кутия органите на реда разкрили прахообразно вещество с обща маса към 40 грама. Последвал полеви наркотест, който реагирал позитивно на синтетичен канабиноид. На улица в село Ивайло автопатрул спрял за инспекция 22-годишен юноша от регионалния град. Униформените разкрили у младия мъж два полиетиленови плика, цялостни с близо 22 грама суха листна маса. Малко по-късно се оказало, че става дума за марихуана. Снощи на улица в село Огняново още веднъж екип на група „ СПООР “ засякъл 28-годишен мъж от Търговище. Последвала инспекция, при която у него е намерено пакетче с амфетамин. С неголеми количества марихуана са хванати и 21-годишен юноша и от Пазарджик и 34-годишен мъж от Панагюрище.

Намерената марихуана е конфискувана, а петимата й притежатели са арестувани в арестите на ръководствата в Пазарджик и Панагюрище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР