Петима души са задържани при специализирана полицейска акция за противодействие

...
Петима души са задържани при специализирана полицейска акция за противодействие
Коментари Харесай

Пет души са задържани при полицейска проверка в Плевен

Петима души са арестувани при профилирана полицейска акция за противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред в град Плевен. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Образувани са 11 бързи и едно досъдебно произвеждане.

Операцията се е провела през вчерашния ден и в нея са взели присъединяване сили на Криминална, Икономическа, Пътна и Охранителна полиция при регионалната дирекция. Те са подкрепени от чиновници на " Държавно горско стопанство ".

Основните акценти в инспекциите са свързани с закононарушения против личността и собствеността на жителите, обири, противопоставяне на притежанието и разпространяването на наркотични субстанции, разпространяването на контрабандни артикули, надзор на водачите за недееспособност, ръководство след приложимост на опиати и алкохол, както и за съблюдаване на скоростните режими.

В хода на акцията са тествани общо 299 души и 267 моторни транспортни средства. Извършени са инспекции на 14 пункта за черни и цветни метали, 6 заложни къщи, 9 автоморги, автосервизи и депа, на 20 питейни и увеселителни заведения и 23 търговски обекта.

В региона са регистрирани 12 закононарушения, свързани с опиатите и нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Съставени са 52 акта.

Работата по случаите продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР