Петима души са били арестувани след нападение срещу бившия лидер

...
Петима души са били арестувани след нападение срещу бившия лидер
Коментари Харесай

Петима арестувани за нападение над бившия лидер на британските консерватори

Петима души са били задържани след нахлуване против някогашния водач на английската Консервативната партия Иън Дънкан Смит по време на годишния конгрес на торите в Манчестър, оповестява БНР.

Полицията в град заяви, че трима мъже и две дами са задържани след случая на Портланд Стрийт в късния следобяд. Иън Дънкан Смит, който взе участие на настрана събитие, отдадено на Брекзит, в хотел в града, е уведомил събралите се, че е бил атакуван по пътя към хотела от група протестиращи. Хотелът се намира отвън охраняваната зона към комплекса, където се повежда конгреса.
 Доживотен затвор за служителя на реда, който изнасилил и умъртвил жена, задържана под претекст ограничаващи ограничения Доживотен затвор за служителя на реда, който изнасилил и умъртвил жена, задържана под претекст " ограничаващи ограничения "
Британски служител на реда, който подправено арестувал жена за нарушение на коронавирусните ограничавания, след което я отвлича, изнасилва и убива,...

От полицията оповестиха, че Иън Дънкан Смит не е потърпевш съществено, макар че е бил ударен по главата с пътен конус. Той съобщи пред списание „ Спектейтър “, че е бил толкоз ядосан, че се изкушил да се разправи физически с недателните и това краткотрайно ги е възпряло от по-нататъшни дейности, през което време е пристигнала полицията. Скай нюз заяви, че Иън Дънкан Смит е бил чут да споделя, че нападателите му са „ малоумници и простаци “. Води се следствие на случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР