Пети ден в неизвестност и четвърти, в който полиция и

...
Пети ден в неизвестност и четвърти, в който полиция и
Коментари Харесай

От полицията: Ивана вече може да не е в община Дупница

Пети ден в неопределеност и четвърти, в който полиция и доброволци търсят изчезналата 17-годишна Ивана от Дупница. Момичето е оповестено за общодържавно търсене, само че досега от него няма диря. Кметът на града изиска отговори от учителите на детето. На специфична среща в учебното заведение излязоха още данни към държанието на Ивана в последните дни.

Промяна на държанието през последните месеци от началото на образователната година на изчезналото момиче към своите съученици и учителите - по този начин преподавателите и шефа на учебното заведение, където учи Ивана Владимирова, дефинираха държанието ѝ пред последните 6 месеца. От своя страна, кметът на Община Дупница разпореди инспекция в образователното заведение дали момичето е било унизено от учители или свои връстници. Педагозите обаче увериха, че тормоз не е имало и тя е била в удобна среда и всички са проявявали схващане към нея.

" Разпоредил съм вътрешна инспекция в учебното заведение, директорката да изясни знаела ли е за това държание... от четвъртък като си е оставила телефона може би към 12.00-13.00 часа, до четвъртък до момента в който не е подаден сигнала, никой не се интересува за нищо ", съобщи Първан Дангов - кмет на община Дупница.

" В четвъртък на 22-ри, когато тя е изчезнала, тя не се е държала по-различно. Това нещо тя не го прави за първи път, направила го е и преди този момент. Даже класната един ден донесе телефона при мен, тъй като тя не се върна да си го вземе ", сподели Виолета Савова - шеф на ПГ по хранително-вкусови технологии - Дупница.

" Поведението на Ивана се промени фрапантно. Започна да се държи доста нетипично за дете на нейната възраст. Както беше затворена и стеснителна, в един миг стартира да приказва цинизми. Винаги, когато е имало нещо, съм се обаждала на майката ", описа Весела Владимирова - класен началник на Ивана.

Георги - съученик на Ивана: " Когато изчезна, същия ден я бях виждал, правеше си клипчета в коридора. "

Българска национална телевизия: Държеше ли се необичайно?

- Не! Тук особено в учебно заведение парадокс да е имало експанзия към нея.

Над 150 полицейски чиновници са на терен дружно с десетки доброволци като периметъра на търсенето на Ивана се уголемява.

" Повече от 85 часа сме на терен. Последните три денонощия чиновниците на терен обходиха повече от 600 декара повърхност. До момента дейностите ни не се увенчават с триумф, което ме навежда на мисълта, че има опция момичето да не се намира на територията на община Дупница ", съобщи старши комисар Светослав Григоров, шеф на ОД на МВР-Кюстендил.

От полицията приканват, в случай че някой забележи момичето в други региони на страната, да подаде сигнал на телефон 112.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР