Петелът кукурига от покрива на тези, които си мислят, че

...
Петелът кукурига от покрива на тези, които си мислят, че
Коментари Харесай

Поетът Николай Милчев: Петелът кукурига от покрива на тези, които си мислят, че са слънца

Петелът кукурига от покрива на тези, които си мислят, че те са слънца. Ако някой заспива до книга, а различен до чекмедже с револвер и пачки, ние на коя страна би трябвало да застанем?!

Този сподели поетът Николай Мирчев по БТВ, откакто Бойко Борисов съобщи през днешния ден, че мафията му желае оставката.

Поетът добави: “Мисля, че се случи нещо хубаво- хората започнаха да приказват. Розовите очила не могат да бъдат единствено розови. Осъзнавам, че съм краен, само че е извънредно и търпението, което понесохме от държавните управления след 89-та година. Този митинг е честен и интелектуален.

Когато решите да си тръгнете от някаква обич, вие не мислите с кого ще бъдете на следващия ден. Тези въпроси за това какво ледва след това, са клопка. Не, не желая повече.

Протестът се радикализирал. Разбира се, че се радикализира, като слушам, че митингът е мафия. Аз видях хора, които приказват, тъй като повече от 10 години приказва единствено един, който знае всичко. Другите също желаят да кажат нещо”.

Относно датата 9-ти септември, той сподели: “Трябва да намерим оня баланс, в който персоналното в индивида, да стане в естетика. това, че една част от Народното събрание напуща значи, че на нас ни следва да извървим дълъг път.

В този трагичен миг приказваме високо, само че не се чуваме и разбираме. Искаме да разкажем историята единствено от една гледна точка”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР