Петел следи какво се случва след жестокото убийство в столицата.Проверява

...
Петел следи какво се случва след жестокото убийство в столицата.Проверява
Коментари Харесай

Проверяват всички фирми на задържания за убийство Петър Александров

" Петел " следи какво се случва след жестокото ликвидиране в столицата.

Проверява се активността на всички компании, които се ръководят от Петър Александров, който е арестуван за убийството на Кирил Русев. Възможно е против сина на някогашния финансов министър Стоян Александров да стартира още едно следствие, което да е за лихварство, оповестява Българска национална телевизия.

Ден преди убийството на Кирил Русев, друга длъжница е подала тъжба против Петър Александров и частен правосъден реализатор във връзка лишаване на парцел - още веднъж поради дълг към починалия Стоян Александров. Полицията е почнала инспекция по въпросната тъжба, в която се твърди, че има непозволени дейности по отношение на извънредно огромните лихви, които е трябвало да се изплащат по дълга, както и поради опит отнетият парцел да бъде продаден на изкючително занижена цена.

" Друг жалбоподател, госпожа Теменуга Стойчева, ден преди убийството е подала тъжба по отношение на непозволени дейности на частен правосъден реализатор или по-скоро - възможни длъжностни закононарушения от същия. Документни закононарушения по отношение на застраховане на неин парцел по отношение на отговорности, които тя е имала към бащата на Александров. Проверяваме безусловно всичи условия, свързани с активността на Петър Алексндров, сдруженията, които той е управлявал, както и погребални организации, които реализират такива действия, свързани с активността на господин Кинов, който беше другият арестуван за убийството ".

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи съобщи, че в случай че се открият данни за осъществени закононарушения от чиновниците на " Гранична полиция ", пропуснали Александър Кинов да мине границата с документите на Кирил Русев, ще бъдат изпратени на прокуратурата, написа novini.bg.

" Всичко това е предмет на изясняване по какъв начин са позволили да премине лице с персонална карта на различен български жител ", уточни Живко Коцев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР