Petel.bg Неделя вечер е време за по-тихи и спокойни занимания, но

...
Petel.bg
Неделя вечер е време за по-тихи и спокойни занимания, но
Коментари Харесай

Бензин в кръвта: Сцена от Бързи и яростни на големия паркинг на Алея Първа

Petel.bg Неделя вечер е време за по-тихи и спокойни занимания, само че не и на огромния паркинг на Алея Първа във Варна. Още от късния следобяд там ръмжат мотори и свистят гуми, като шумът от тях озвучава освен цялата крайбрежна зона, само че и огромна част от Морската градина.

Бръмченето продължава и след залез слънце. Без да се вижда някаква официална организация, край морето са се събрали десетки коли. Някои са отворили капаците и оглеждат моторите, други с оптимален звук показват уменията си на водачи, оповестява Petel.bg.

В средата на паркинга се е образувал шпалир, през който всеки минава, с цел да се покаже, а феновете разясняват. Те също не са по никакъв начин малко.

Подобно събиране на водачи минава по предписание без алкохол.

Това което се вижда по капаците на колите са основно енергийни питиета и пакетчета семки. 

Нова мода ли е това? Подобно събитие надали единично, като се съди по това какъв брой хора са се събрали на него. Пък и явно младежите, които са избрали да се себеизразят, си имат някаква своя просвета, която дефинира малко невидимите правила за държание на паркинга.

Младежите са разнообразни, колите също са разнообразни – от лъскави " Мерцедеси “ до модифицирани " Лади “. Всъщност май най-важното е ревът на мотора.

Заслужава си да се означи, че равнището на изгорелите газове във въздуха е такова, че " миризмата " на морето, което е единствено на метри, въобще не се усеща. Явно обаче това не смущава тези, за които автомобилът има централно място в младия им живот.

Събирания като това на Алея Първа са очевидно са изцяло законни, тъй като полиция отсъства от мястото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР