Петдесетте години на ХХ век се отличават с особен романтизъм.

...
Петдесетте години на ХХ век се отличават с особен романтизъм.
Коментари Харесай

Пътуване във времето: Диамантената история на Мерилин Монро

Петдесетте години на ХХ век се отличават с необикновен романтизъм. Неслучайно икони като Мерилин Монро, Джуди Гарланд и Одри Хепбърн стават известни в този интервал. Наричат ги „ диви ”. Операта „ Диви и диаманти ”, която можете да гледате в ефира на, връща времето обратно и ни придвижва в черно-бялата кино галактика. В нея артистки с нежни гласове и изразителни лица ни разрешават да продължаваме да мечтаем, до момента в който слушаме техните незабравими шлагери.

Но какво е дива? Първоначално се смятало, че думата произлиза от латинската дума за " богиня " и се употребява за изложение на оперна певица. В предишното е имало конотация на надменност, само че през днешния ден се възстановява от диви като Бионсе и Доли Партън като термин за прослава. Днес дивите са дамите, които честват личния си жанр, избират сами своя път и употребяват това, което имат, с цел да извлекат максимума от живота.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от, е богата и разнообразна библиотека със наличие. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно наличие, което включва разнообразни изкуства – спектакъл, балет, опера, класическа и съвременна музика, документални филми и още доста други. Предлага елементарен достъп до световноизвестни продукции, извънредно наличие и специфични оферти, които не могат да бъдат открити в други платформи в България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР