Петдесет талантливи деца, постигнали високи резултати през годината в науката,

...
Петдесет талантливи деца, постигнали високи резултати през годината в науката,
Коментари Харесай

Община Разград награждава 50 талантливи деца

Петдесет надарени деца, постигнали високи резултати през годината в науката, изкуствата и спорта, получават грамоти и парични награди от община Разград, оповестиха от общинската администрация.

Отличията се връчват за шеста поредна година, според признатите ограничения за поощряване на креативните заложби и потребности на деца с изявени способности. Общата сума, която ще бъде раздадена на гениите, е 25 000 лв.. Средствата са разпределени съгласно достиженията на призьорите от национални и интернационалните надпревари и състезания.

Те развиват креативните си заложби в региона на музиката, литературата, изобразителното изкуство, науката, публицистиката, фотографията и в извънучилищни форми.

С оглед съблюдаване на противоепидемичните ограничения тази година няма да се организира гала по връчване на грамотите и финансовата поддръжка. Парите ще бъдат преведени по сметките на родителите на децата, а грамотите ще бъдат получени от шефовете на 11-те учебни заведения, в които учат призьорите. Те ще преценяват по кое време и по какъв метод да ги връчат на надарените си ученици. Ръководството на Община Разград поздравява призьорите за достиженията им през отминаващата година и пожелава на всички деца от общината здрава и още по-успешна 2021 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР