Петата в Европа на 200 м - Ивет Лалова, заяви,

...
Петата в Европа на 200 м - Ивет Лалова, заяви,
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Това пето място е много високо в кариерата ми

Петата в Европа на 200 м - Ивет Лалова, съобщи, че подрежда достижението си в Берлин на доста високо място измежду безбройните триумфи в дългата си кариера. Причината е, че българката преодоля мощна конкуренция, както и травма, от която се възвърне дни преди първия си старт.

Лалова приключи пета в петото си следващо европейско състезание в последните 8 години, като влезе на финала след чудесно тичане в полуфиналите и трето време.
Ивет Лалова приключи пета в Европа на 200 метра Българската спринтьорка финишира за 22,88 секунди
" Поставям го на едно доста високо място, тъй като знам какъв брой доста ми струваше да дойда тук, да вземам участие, да се лиша от удоволствието да тичам на 100 м, да имам смелостта да тичам на 200 м, знаейки, че няма да бъда в мечтаната форма. На доста високо място е! ", съобщи Лалова пред bTV минути откакто финишира и добави:

" През последните 2 месеца не се състезавах. Имах доста здравословни проблеми и си ги донесох със себе си по някакъв метод, само че пък бягах със сърце. Имаше доста огромна страст. Вчера (б.а. - на полуфинала) беше един повратен миг, тъй като не знаех какъв брой мога да тичам, не знаех до какъв брой тази травма умъртви моята форма и я скапе, тъй като моите проекти бяха разнообразни. Но би трябвало да се нагаждаме по отношение на това, което се случва. Направих всичко допустимо и съм в действителност доста удовлетворена, че съумях да стигна до пето място. Човек постоянно може! Трябва да се радва! "

Снимка: Lap.bg

34-годишната Лалова съобщи, че към момента не мисли за идващия сезон и ще остане на пистата, до момента в който присъединяване в надпревари ѝ доставя наслаждение.

" За идващия сезон още не мисля, само че аз и предходната година не мислех за това европейско, пък ето, че съм тук и станах пета. Действам малко по малко, до момента в който се любувам, до момента в който хората до мен ме поддържат и обичам и се любувам на своята работа, ще продължа да го върша "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР