Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов,

...
Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Петър Величков: Нищо добро не чака българския футбол с това ръководство

Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, оцени работата на управлението на футболната централа като цялостен неуспех.

В изявление за предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия той разкри, че не е окуражен за бъдещето на българския футбол под управлението на настоящето му ръководство.

" Футболното управление тотално се провали. 17 години никакви триумфи и резултати за развиването на българския футбол. Стратегия се прави с страната, локалната власт и помощта на УЕФА. Затова няма резултати. Не бива да чакаме нищо положително. Скандал след скандал - алкохол, уредени мачове, расизъм и корупция. Това е действителността на българския футбол.

Ръководството би трябвало да откри храброст да се отдръпна. Държавата сподели, че няма да работи с това управление. Нужен е почтен Конгрес. Това, че има каузи по старите Конгреси, не пречи да има нов ", показа той.

Петър Величков разясни, че екипът на Димитър Бербатов е подготвен да подаде ръка на настоящето управление с вярата за една спокойна промяна на поколенията в управата на БФС.

" Готови сме да подадем ръка на управлението и да търсим метод управлението на БФС да се отдръпна с достолепие. Бербатов не е самичък, има и други хора с хрумвания. Нека да създадем промяната по спокоен метод ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР