Петър Стоилов е Изпълнителен Директор на Нестле България от 1

...
Петър Стоилов е Изпълнителен Директор на Нестле България от 1
Коментари Харесай

Сдружение „Храни и напитки България“ с нов председател

Петър Стоилов е Изпълнителен Директор на Нестле България от 1 ноември 2019г и ръководи екип от над 1000 души, чиято съществена цел е да дават отговор на непрекъснато изменящите се и растящи упования на българските консуматори в 7 продуктови категории, с които компанията оперира на българския пазар.

Петър Стоилов се причислява към Нестле България през 2001 година като Бизнес Мениджър Нестле Профешънъл. Неговият скъп опит в продажбите и отличното схващане на бизнеса му разрешават да откри и развие сполучливо сегмента за консумация отвън дома.

През декември 2010-та година господин Стоилов поема ролята на Национален управител продажби за Сърбия, където построява положителни основи за цялостното бъдещо развиване на бизнеса на сръбския пазар. През 2013-та година приема позицията Бизнес Мениджър Пурина за България и Южен Адриатик, като остава основан в София. От 2015-та година уголемява полето на активността си като поема в допълнение Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, две години по-късно по заменяне към отговорностите му се включва и Румъния, до момента в който през 2019 оглавява Нестле България.

Петър Стоилов е образец за водач, който има вяра, че разнообразието в екипа му от над 1000 души е основният актив за основаване на стойност за обществото, хората и планетата, а умеенето му да вкарва устойчиви бизнес практики и развитият му търговски усет са едни от най-силните му страни. Парадигмата за триумфа в модерния бизнес съгласно него е баланс сред достоверно лидерско наличие, сходство сред думи и дейности, почитание към разликите, неизменност, бърза адаптивност и визия, която да въодушевява и стимулира хората. Под въздействие на неговото водачество Нестле България сполучливо отключва силата на положителната храна, с цел да усъвършенства качеството на живот на всички през днешния ден и на бъдещите генерации – това е фундаментът на метода, по който Нестле България прави бизнес и основава стойност за обществото.

Учредено през 2018 година, сдружението „ Храни и питиета България " има като съществена цел, в изискванията на цялостна бистрота, да работи за основаването на по-благоприятна среда за развиване на хранителната промишленост в България , като сплотява и съставлява ползите на български и задгранични производители, дистрибутори и вносители на храни и питиета. Сдружението „ Храни и питиета България “ е пълновръстен член на - най-влиятелната европейска организация в бранша хранително-вкусова помишленост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР